Om foreningen       Lokalpolitik       Landspolitik       Presseindlæg       Aktivitetsplan       

      


 

 

 

 

 

 

 

 

Få tilsendt nyhedsbreve fra borgmester Michael Ziegler med specielt fokus på de lokalpolitiske beslutninger samt på visioner for 
din kommune,
klik her!

 

 

 

 

 

Få tilsendt nyhedsbreve fra formanden for foreningen, Kurt Scheelsbeck. Her er fokus både 
på aktiviteter og på vigtige landspolitiske temaer,
klik her!

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Ud over den omtalte indflydelse på de lokalpolitiske beslutninger, så får du som medlem af Konservative tilbud om at deltage i mange spændende møder og aktiviteter.
Mindst én gang månedligt i sæsonen inviteres du med til et medlemsarrangement. Her kan du bl.a. møde konservative ministre og andre beslutningstagere, deltage i interessante virksomhedsbesøg eller hygge dig med andre, når vi tilbyder aktiviteter af mere ”social” karakter. 

Vi mener det faktisk alvorligt, når vi hævder, at vores lokalpolitikere er i ”borgernes tjeneste”. Politikerne skal nemlig efter vores opfattelse være borgernes forlængede arm. Det er bl.a. derfor:

  • At kommunens borgmester, Michael Ziegler, inviterer til debatmøder om det kommunale budget og andre store beslutninger.

  • At Taastrup Kredsens folketingskandidat, Kurt Scheelsbeck, har sit fundament i lokalområdet, så borgerne kan forvente lokal indsigt og vilje til at arbejde for de lokale interesser.

  • At en eller flere af vore byrådsmedlemmer hver lørdag er til rådighed for medlemmerne, når vi inviterer til uformelt møde i vore lokaler på Blåkildegård.

« Forsiden