Om foreningen       Lokalpolitik       Landspolitik       Presseindlæg       Aktivitetsplan       

      


 

 

 

 

 

 

 

 

Få tilsendt nyhedsbreve fra borgmester Michael Ziegler med specielt fokus på de lokalpolitiske beslutninger samt på visioner for 
din kommune,
klik her!

 

 

 

 

 

Få tilsendt nyhedsbreve fra formanden for foreningen, Kurt Scheelsbeck. Her er fokus både 
på aktiviteter og på vigtige landspolitiske temaer,
klik her!

 

Forord valgprogram 2009
En unik kommune med en unik
beliggenhed

Høje-Taastrup kommune er en fantastisk kommune. Fyldt med skønne naturområder, hyggelige landsbyer og aktive byer. Beboet af mennesker af enhver slags. Centralt placeret tæt på København og alligevel i en sådan afstand, at der er plads til naturen. Med adgang til både motorveje og jernbane. 

Det er en kommune med et stort potentiale til at vokse sig større, smukkere og stærkere. Det er en kommune med plads til udvikling. Plads til nye erhvervsvirksomheder, plads til nye boliger og plads til spændende fritidsaktiviteter. Vi har masser af muligheder i Høje-Taastrup. 

Det er også en kommune med udfordringer. Økonomiske udfordringer, integrationsmæssige udfordringer, sociale udfordringer og en række andre udfordringer. 

Udfordringer og muligheder går hånd i hånd. Træffer vi de rette valg bliver muligheder til resultater og udfordringer til løsninger. Træffer vi de forkerte valg bliver udfordringer til problemer og muligheder til forspildte chancer. 

Derfor er valget vigtigt. Derfor er det vigtigt at afgive sin stemme og derfor er det ikke ligegyldigt, hvem du stemmer på.

Valget handler om politik. Det handler om forskellige partiers forskellige bud på, hvordan vi udvikler vores kommune. Valget handler også om tillid. Det handler om at stemme på de mennesker, man tror på og har tillid til.

Med dette valgprogram giver vi vores bud på, hvordan Høje-Taastrup kommune skal udvikles. Det er vores bud på, hvordan vi udnytter muligheder og håndterer udfordringer. 

Vi er 18 kandidater på den konservative liste, som alle håber på at blive valgt til byrådet. Vi stiller ikke op, fordi vi tror, at det er let, at styre en kommune. Vi stiller op, selvom vi ved, at det er hårdt arbejde at sidde i et byråd. 

Vi stiller op, fordi vi tror på projektet. Vi tror på Høje-Taastrup kommunes fantastiske potentiale. Vi tror på mulighederne. Vi ved, at vi kan håndtere udfordringerne.

Og vi håber, at borgerne i Høje-Taastrup kommune har tillid til os. 

Med venlig hilsen

Michael Ziegler
Borgmester og spidskandidat

« Valgprogram 2009
« Forsiden